Luo LOAS intra-tili

Henkilötiedot
Osoitetiedot
Lemmikit
Opiskelijatyyppi
Koulutiedot
Varmista, että opinto-oikeuden alkupäivä koskee nykyisiä opintojasi ja että opinto-oikeuden loppupäivä on enintään oppilaitoksen ilmoittama opinto-oikeuden kesto. Opinto-oikeuden loppupäivä ei voi olla myöhempi kuin 7 vuotta alkupäivästä. Opiskeluaikaa ei voi muuttaa itse myöhemmin. Ota yhteyttä asuntotoimistoon, jos opiskeluaikaan tulee muutoksia.
Varallisuus- ja tulotiedot
Kuukausitulot euron tarkkuudella (arvio).
Varallisuutesi euroissa
Salasana
Vähintään 8 merkkiä

Perustiedot

Täytä perustietosi huolellisesti.

Kaikki kentät ovat pakollisia.

Jos sinulla ei ole henkilötunnusta, valitse Minulla ei ole henkilötunnusta ja syötä syntymäaikasi henkilötunnuksen sijaan.

Jos sinulla ei ole vielä opiskelutodistusta, sinun on toimitettava liitteenä joku todistus opiskelupaikasta, esim. hyväksymisilmoitus.

Miksi kysymme sukupuolesta?

Sukupuolesta kysytään, koska soluasuntoihin asutetaan kerrallaan vain yhden sukupuolen edustajia. Jos et halua ilmoittaa sukupuolta, valitse kolmas vaihtoehto. Huomaa kuitenkin, että tällöin sinulle ei voida tarjota mitään soluasuntoa!

Opinto-oikeuden alku- ja loppupäivä

Opinto-oikeus määrittää asumisoikeutesi. Syötä loppupäiväksi arviosi valmistumisen ajankohdasta. Arvio ei voi olla myöhemmin, kuin 7 vuotta opintojen alkupäivästä. Ota yhteyttä asuntotoimistoon, jos opiskeluaikaan tulee myöhemmin muutoksia. Opiskeluaikaa ei voi muuttaa itse. Asumisoikeus päättyy opintojen keskeyttämisen tai valmistumisen jälkeisen heinäkuun viimeisenä päivänä.

Jos olet ensimmäisen opiskeluvuoden poissaolevana esim. asepalveluksen vuoksi, täytä opinto-oikeuden alkupäiväksi se päivä, jolloin todellisuudessa aloitat opinnot.

Varallisuus

Syötä kuukausitulot-kenttään kaikki säännölliset tulosi. Jos tulojen määrä vaihtelee, arvioi joku keskiarvo. Tulojen lähde ei merkitse. Laske kaikki mahdolliset tulot (palkka, opintotuki, vanhempien sponsorointi, jne.) yhteen.

Varallisuus-kenttään syötä omaisuutesi. Voit jättää pois omaisuuden, jota ei voi hyödyntää asumisen järjestämiseksi Lappeenrannassa.